Professionele oplossingen voor de bouw en infrastructuur

Bij bouw en infrastructuur projecten is de voortgang misschien wel een van de hoogste prioriteiten op het lijstje. U heeft tenslotte een deadline die gehaald moet worden, de voortgang van uw bedrijfsactiviteiten kan ervan afhankelijk zijn. Het zou dan ook heel vervelend zijn als er vertraging ontstaat doordat de werkzaamheden niet afgerond kunnen worden. Door het weer, of door andere omstandigheden waar u geen invloed op heeft. Soms kan het voorkomen dat er toch onvoorzien vertragingen zijn. Dan kunt u tijdelijk een opslagtent regelen, zodat de uitvoering van uw project toch ongehinderd door kan gaan.

Voor welke projecten is een opslagtent geschikt?

Een opslagtent kan op veel verschillende manieren worden ingezet, maar het meest komt dit voor in de wegenbouw, bij werk aan het spoor en bij bruggenbouw. Maar u kunt ook denken aan zwembaden en de industrie. Het gaat dus voornamelijk om het werk in de bouw en infrastructuur, waar dag en nacht doorgewerkt moet kunnen worden, ongeacht het weer en het tijdstip. Dit is dan een tijdelijke constructie, bijvoorbeeld over een viaduct of brug. Door de overkapping wordt er geen hinder ondervonden van regen en harde wind.

Wat is het voordeel van een opslagtent

Het voordeel van een opslagtent is niet alleen dat het personeel dat werkzaam is in de bouw en infrastructuur beter beschermd is tegen de weersomstandigheden. Het voordeel is ook dat uw materiaal binnen kan staan, zodat het weer hier ook geen invloed op heeft en de werkzaamheden gewoon door kunnen gaan. Mocht u een bouw of infrastructuur project hebben waar u aan werkt, maar wat niet te verplaatsten is, dan is het zelfs mogelijk om de opslagtent over uw project heen te plaatsen. Dit komt voor bij projecten als het renoveren van een boot.

Voor welke projecten is er een opslagtent

Er zijn verschillende soorten tenten beschikbaar die ingezet kunnen worden. Zo is er de bouw tent voor gebruik tijdens alle soorten bouw en infrastructuur projecten. Niet alleen kan deze tent gebruikt worden voor het uitvoeren van bijvoorbeeld laswerkzaamheden, maar het kan ook dienen als tijdelijke kantoorruimte op locatie. De renovatie tent is bedoeld om machines in te zetten tijdens de duur van het project, of om de werkzaamheden droog en veilig uit te kunnen voeren. Daarnaast is er nog de las tent, of werk tent. Deze tent wordt vooral ingezet als noodmiddel. Bijvoorbeeld als uw project een deadline heeft maar het weer werkt plotseling niet mee. In dat geval kunt u direct een werk tent inzetten om toch door te kunnen werken.

Een opslagtent voor ieder project

Door de aluminium constructie zijn de tenten voor ieder bouw en infrastructuur project geschikt. De tenten hebben allemaal een vrije overspanning, wat ervoor zorgt dat de tent ruim is. De breedte varieert van 2,75 meter tot 50 meter. Er wordt gewerkt met lengtesegmenten van 5 meter, en de lengte is volledig aan te passen aan de aard van uw project. De hoogte van de zijwanden varieert van 2,5 meter tot 4 meter. De nokhoogte is afhankelijk van de gekozen lengte en breedte. Welk doel u ook voor ogen heeft, er is voor ieder bouw en infrastructuur project een opslagtent mogelijk.