Wat is een systeemvloer?

Een systeemvloer stelt je als ondernemer in staat om maximaal rendement uit het magazijn, kantoor, werkplaats, bedrijfshal, opslagruimte, sportschool of warenhuis te halen. Met een flexibele en stevige systeemvloer profiteer je van een extra etage en meer vierkante meters voor opslag of werkruimte. Dankzij de vrijstaande uitvoering treedt er geen extra belasting voor de gebouwconstructie op. Er hoeven geen extra voorzieningen te worden aangebracht om de entresol te realiseren en daardoor de bedrijfs- of kantoorruimte te verdubbelen.

Perfecte entresolvloer met zware vloerbelasting en grote overspanning mogelijk

Entresol is het Franse woord voor tussenverdieping. Veelal bevindt de lage verdieping zich tussen de begane grond en de eerste verdieping. Het heeft in een hoge ruimte vaak een open uitstraling, waarbij de entresol goed zichtbaar is vanaf de onderliggende verdieping. De mogelijkheden van systeemvloeren en entresolvloeren zijn groot. Er wordt gewerkt met innovatieve profileermachine om allerlei profielen in verschillende diktes en afmetingen te fabriceren. Aan elke wens kan worden voldaan. Met zware vloerbelastingen en grote overspanningen kan een perfecte, grote systeemvloer worden gecreëerd.

Demontabele systeemvloer snel te verplaatsen én eenvoudig uit te breiden

Een hoge kwaliteit systeemvloer voldoet aan alle normen en eisen. De vloer bestaat uit stalen kolommen, profielen en constructieve vloerplaten. De benodigde stabiliteit wordt verkregen met de stijve delen van de vloer en schoorverbanden. Hamag levert maatwerk en zorgt voor een snelle levering en montage, met een hoog afwerkingsniveau. De vloer met stalen profielen is door de slimme bout- en moerbevestiging demontabel én eenvoudig naar behoefte uit te breiden. Dit heeft als voordelen dat je de entresolvloer gemakkelijk naar een andere locatie kunt verplaatsen en je altijd een vloer op maat hebt, passend bij jouw bedrijfsactiviteiten en noodzakelijke opslagcapaciteit.

Aanbrengen van een entresolvloer een stuk voordeliger dan verbouw of nieuwbouw

De systeemvloer is licht in gewicht en vraagt geen onderhoud. Het biedt een snelle oplossing als de ruimte niet meer toereikend is. Een entresolvloer is bovendien een stuk voordeliger dan verbouw of nieuwbouw van het bedrijfs- of kantoorpand. De leidingen voor elektra en water zijn in de vloer te plaatsen. De systeemvloeren zijn in diverse kleuren beschikbaar. De vloer wordt gerealiseerd met de gewenste accessoires. Denk aan leuningen met handregel, knieregel en schoprand, trapleuningen met ingelast gaas en een pallet opzetplaats, zodat er met een heftruck materialen op de vloer kunnen worden geplaatst.

Een systeemvloer verdient zich al binnen een paar jaar terug

De specialisten die systeemvloeren leveren, kunnen je op maat adviseren over wat voor zelfdragende, stalen constructie het beste bij jouw bedrijfsactiviteiten past. Bijvoorbeeld over het noodzakelijke draagvermogen voor de opslag of werkzaamheden en de kolomafstanden. En over accessoires als hardhouten, antislip traptreden, eindbordes of tussenborden op de trappen, stalen persroosters en kolombeschermers op de vloer (voor heftruckverkeer). Een systeemvloer verdient zich al binnen een paar jaar terug. Elke vloer is van de hoogste kwaliteit en wordt uitvoerig gekeurd. Bij systeemvloeren denkt men niet in standaardmaten. Flexibiliteit en maatwerk zijn leidend. De opdrachtgever bepaalt hoe de entresolvloer eruit komt te zien. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte op.