Diensten aangeboden door Co-Packer

Co-packing is een dienst waarbij een bedrijf de productie van zijn product uitbesteedt aan een ander bedrijf. Er zijn vele redenen waarom bedrijven voor co-packing kiezen. Misschien hebben ze het te druk om het productieproces zelf te beheren of beschikken ze niet over de nodige apparatuur voor een efficiënte productie. Co-packing is ook een geweldige manier voor bedrijven die net beginnen om hun product in de winkelschappen te introduceren. Een co packer biedt een breed scala aan verpakkingsdiensten. Je kunt dus de beste dienst kiezen op basis van wat je nodig hebt. Co-packing kan duur zijn, dus het is belangrijk om onderzoek te doen voordat je een bedrijf kiest waarmee je wilt samenwerken. Hier zijn verschillende diensten die door co-packers worden aangeboden.

Ontwerpen van verpakkingen

De verpakking van een product geeft het zijn identiteit. Het is wat het onderscheidt van alle andere producten in het schap en wat mensen die misschien nog nooit van je bedrijf hebben gehoord, vertelt wat ze moeten weten over je product. Het ontwerpen van de verpakking is een van de belangrijkste dingen die je als ondernemer kunt doen en co-packers kunnen je daarbij helpen. Zij hebben ervaring met het maken van aantrekkelijke verpakkings ontwerpen die je producten snel en gemakkelijk verkopen.

Product Etikettering

Etiketten en stickers zijn een geweldige manier om voedingsinformatie, ingrediënten en andere informatie over je product weer te geven. Deze etiketten worden vaak gedrukt op plastic vellen die vervolgens op het product zelf worden geplakt. Dit is een goede optie als je geen toegang hebt tot dure drukapparatuur of als je iets duurders wilt dan papieren etiketten. Etiketten kunnen ook worden gebruikt als promotiemiddel. Het is dus belangrijk dat ze er professioneel en schoon uitzien voordat je ze de wereld instuurt als onderdeel van je marketingstrategie. Het co-packing bedrijf kan dit proces afhandelen.

Krimpverpakking

Krimpverpakking is een andere dienst die co-packing bedrijven aanbieden om je producten te beveiligen tijdens het transport van de ene locatie naar de andere. Dit zorgt ervoor dat er geen schade aan je producten ontstaat tijdens het transport, wat kan leiden tot een lagere verkoop of zelfs verlies door beschadigde goederen. Krimpverpakking heeft verschillende voordelen. Ten eerste dient het als een veiligheidsdoos. Het houdt ook drank en voedsel in blik uniform. Het beschermt je producten ook tegen weersinvloeden.